Iets over mij en Verse Poffertjes

Gepubliceerd op 23 mei 2022 om 21:05

Iets over mij…

Ik ben Peter en trotse eigenaar, bedenker en oprichter van Verse Poffertjes.

Op 1 juli 2021 heb ik Verse Poffertjes opgericht. Al jarenlang speelde ik met de gedachten om iets voor mezelf  te beginnen. Het ondernemersbloed zit in de familie. Mijn ouders hadden onder andere bloemenzaken in Amsterdam. Na de middelbare school heb ik de Middelbare Hotelschool gedaan en afgerond. Vervolgens vele banen gehad in de horeca. Op een gegeven moment kwam ik in de sales terecht. Wat mij uitermate goed beviel. Nog steeds werk ik met veel plezier als accountmanager voor een recyclingbedrijf. Toch bleef altijd de wens om iets zelf te ondernemen. Poffertjes op locatie bleek een schot in de roos. Sinds de oprichting is het gaan lopen en elke maand een beetje beter. Zelfs de coronacrisis kon de groei van Verse Poffertjes niet tegen houden. Een poffertjeskraam huren op locatie is voor elke gelegenheid een goed idee. Jong en oud zijn gek op poffertjes. Het is een heerlijke snack wat zowel bij de koffie als bij de borrel kan. Inmiddels heb ik al vele mooie opdrachten mogen aannemen en uitvoeren. Poffertjes op scholen, poffertjes bij bruiloften, poffertjes bij verjaardagen, poffertjes bij bedrijven, het aantal poffertjes wat ik inmiddels gebakken heb zijn ontelbaar. Nog steeds wordt ik dagelijks gebeld, gemaild en ge-appt door bedrijven en particulieren die een poffertjeskraam willen huren. Ik ben daar zeer dankbaar voor.

Ik hoop nog heel lang en heel veel poffertjes op locatie te mogen bakken.